tisdag 2 maj 2017

12 Volts sladd till kylbox

Jetcool Selap Diavia m. Ultimat för sommarpicknicken! Klarar stående liters flaskor. Ansluts till V - uttag. Sladden kan förvaras i locket.

Ingen sladd till 220v. Stor kylbox från Carwise med integrerade hjul. V DC-adapter och 2V-spänningskabel medföljer. Reservdel 12V kabel kylbox från Outwell.


De uppgifter du matar in kommer endast användas till våra nyhetsbrev. Gasolkylskåp 50L absorption kylbox 12V 230V g. Nu behöver du inte känna dig begränsad i användningen av din kylbox , även om du har en. Dometic CoolPower EPS 8- Nätadapter, från 2V till V.

Kylbox Igloo v. Vår kylbox från Carwise rymmer liter och kyler ner grader i förhållande till omgivande temperatur. Köp 12V kabel för kylbox från oss på Marinaman. Lagerstatus:Inte hemma just nu - normalt leverans inom till arbetsdagar . Antal varor st.


Till kassan Mina sidor . Fri frakt eller . Köp denna produkt för att erhålla Poäng! V sladd till kylbox. Lägg i varukorg. Perfekt för äldre V termoelektriska kylenheter med cigarettändaruttag som utgång □ Spänningsvakt integrerad i kabel för anslutning via ett cigarettändaruttag. Vill du använda din V kompressordrivna kylbox i hotellrummet, . Svenska - gå till startsidan.


Logga in eller registrera. Avstånd från panel ca 5-meter sladd , från batterier till panel ca 2m. Inga resultat för din sökfras? Här är några tips som hjälper dig att hitta rätt produkt: Kontrollera stavningen för .

Fungerar att använda i vanligt eluttag eller i bilens 12v -uttag. Något klen 12v kabel. Det är en eldriven kylväska på hela liter (!) Stående liter . Passande kylbox : Mobicool W35. Jag har skaffat en kompressor- kylbox till min bil.


Medföljande kabel som ska kopplas till cigguttaget är på 2m, men jag behöver ca 5m för att . Frys- och kylbox speciellt avsedd för att användas i solcellsanläggning, bil, båt eller husbil. När ansluter boxen till bodelens fabriksmonterade 12V uttag (3st.). Eftersom din kylbox indikerar underspännning så kan man tycka att du redan.


Elektriska kylare ha en anslutning för cigarettändaren eller kan dessutom anslutas till ett nät. Har även testat med en USB-hub som jag haft till att ladda. En grov gissning, men det är inte alls säkert att det är rätt, är att en kabel har blivit för varm och isoleringen har skadats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.