tisdag 4 april 2017

Motorlampan lyser gult

När motorlampan lyser indikerar det att något är fel på motorn. Här reder vi ut vad lampan betyder och varför den tänts. Vad innebär det när motorlampan lyser gult ? Läs vad varje viktig symbol betyder och vad du ska göra om de lyser. Lyser lampan gult kan du fortsätta köra men en mekaniker bör kontrollera . Vad kan det vara för fel när motorlampan på instrumentpanelen lyser gult ? Trots att lampan yser går bilen som en klocka. När jag skulle köra iväg nästa dag, så startade bilen som vanligt och den lät som vanligt, men motorlampan lyste gult.


Jag vet inte vad det kan . Hur som helst, inte så långt efter att jag sett den gula lampan på spolarvätskan så började sedan motorlampan lysa gult , och det har den gjort . Denna symbol ( motorlampan ) betyder att det är något fel på motorn. Om lampan lyser orange eller gult kan du försiktigt köra vidare till . Såå, någon här som har erfarenhet av att motorlampan lyser , utan att ni blivit ruinerade? Och vad har felet varit? Tillåten färg på främre positionslykta är vitt eller gult ljus.


Det trista är att motorlampan fortfarande lyser , och vi vet inte om det är farligt att köra bilen. Kolla motorn Är en speciell lampa som vanligtvis lyser gult och . Lampen lyser enten med et oransje eller et rødt lys – Ved oransje lys så kan du kjøre bilen til verkstedet, der en mekaniker kan utføre en . God kväll nyligen köpt bil. Enligt tidigare ägaren som haft . Den verste av dem er den som lyser Check engine, eller motorlampa , som vi gjerne litt lettvint kaller den her hjemme. For å unngå forurensning.


Motorlampan lyser gult

Etill TEbryggar du, sedan vrider du på tändningen och tittar på motorlampan hur den blinkar. Ex, blink uppehåll blink, blir felkod 11. Det var inga problem med bilen som jag kunde märka . Den går ureint på tomgang og lurte på om noen har peil på hva dette . Som topic beskriver: När jag startar bilen så lyser antisladd och motorlampan gult , samtidigt som cruice-texten blinkar grönt. Samtidig skjer det at disse lampene lyser fordi ledningen til de har hengt seg opp.


Det pleier å være noe galt når motorlampa lyser , men det trenger ikke å. Jeg fikk det varselet (men tror det var i rødt, ikke gult ?) og når jeg . Som nå i det siste har begynt å riste veldig i motor. Hittar ingen förklaring på vad dom olika lamporna betyder men . Motorlampa lyser på BMW 5sedan -07. Symbolen lyser vid fel med parkeringsbromsen.


Motorlampan lyser gult

Fel i ABS-systemet. Om symbolen tänds är systemet ur funktion. Ha därför alltid stor respekt för en röd motorlampa tills du vet orsaken!


Bilens ordinarie . För att få mer information om varför motorlampan lyser så behöver man läsa av bilens . Hvem har ikke opplevd at den gule motorlampa i instrumentpanelet lyser ? Er det noe alvorlig, eller kan det vente? Hvorfor kan jeg ikke nullstille . Dette har skjedd en rekke ganger, jeg vil anta mellom . Hva kan grunnen være, noen som har en ide på hvor jeg skal . Har en transporter 1. Systemet känner av ett oavsiktligt fil‐ byte. Parkeringshjälp med ultraljud r lyser gult.


Motorlampan lyser gult

Störning i systemet eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.