onsdag 12 april 2017

Gummimatta 30mm

Gummimatta 30mm

Extremt slitstark gummimatta i hög kvalitet, som ligger stadigt på plats i och med sin tunga vikt. Gummimatta 100xcm. En bit motsvarar en . Alltid med snabb leverans!


Mattan absorberar ljud och skyddar dina golv mot tunga släpp med vikter. Mattan är tillverkad av riven och pressad återvunnen . Kan användas separat som golvskydd. Står emot stötar och dämpar . Perfekt för crossfit och ytor med mycket högt slitage och tung belastning.


Uni Style är en tjockare gummimatta till gym som skyddar undergolvet samt. I podiets mitten ligger Uni Style mm för att ge stabilitet vid lyft. SEK 10SEK - I lager. En stallmatta i boxen eller spiltan är en bra investering för såväl dina djur som din gård.


Gummimatta 30mm

Att ha en mjuk stallmatta i hästens box eller . Den tjocka mattan mm isolerar och banar för en bra liggkomfort. I kontrollboxarna var motsvarande mått mm respektive mm. Båda boxtyperna hade gummimatta med samma spaltöppningsmått som . Tillverkad i natur- eller grått gummi. Vävmönstrad baksida.


Svart tjock gummimatta. Storlek: 10x 5cm. Tjocklek: mm. Artiklar du besökt. De kan användas för plattformar, eller separat som golvskydd.


Ironsport gummimatta är en högkvalitet matta som ger ett bra skydd för all viktträning, hemma och i professionell användning. Skyddar bra golvytor och . Passar perfekt för att släppa vikter på. Utmärkt för Cross fit träning eller föreningsgymmet som vill ha en kraftig matta. Jag har tittat på olika sajter som säljer gummimatta för lekplatser osv men är osäker på om såna plattor ( mm ) håller för att släppa vikter på . GUMMIMATTA M 30mm , Röd.


Bilder lånade från nätet. Produktinformation. Därtill skall vi beställa . HTWings - Toppduk mm tjock. Det går bra att använda på gummimatta med golvvärme. Tänk på att gummigolvet.


FitNords gummimatta är tillverkad av högklassiga råvaror och den luktfria produkten passar även i mindre gym eller till exempel hemma. Korna ligger i frihängande liggbås med 30mm gummimatta. Speciellt lämplig för . Halva anläggningen har spaltgolv och halva skrapad gång. Utfodring av grovfoder sker med . Undersidan av golvet har en struktur som tillåter viss ventilation och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.