måndag 10 april 2017

Comhem driftstörning

Comhem driftstörning

Vanliga frågor om bredband. Jag har problem med . Vi har för närvarande driftstörningar på våra. Comhem har drabbats av en stor driftstörning. Kunder i stora delar av landet är drabbade.


Comhem driftstörning

ComHem driftstörning. Såg på downdetector att det rapporterats friskt i Sverige men, för minuter sen slocknade mitt nät i södra Göteborg. För mer information kring felet samt beräknad tid för åtgär besök: . De svarar inte på driftstörningar. Vi kan erbjuda dig allt från marklägenheter i parhus mitt i naturen till centralt belägna lägenheter i Partille centrum. Vårt mål är att skapa den absolut bästa och . Använd vår driftkarta för att se hur det ser ut i just ditt område.


Påverkade områden: - Salanet . Varför hamnar jag på tele2. Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en . Vi åtgärdar just nu ett fel i vårt nät som påverkar analoga TV-utsändningar, bredbandstjänsten, digital-tv . De arbetar med problemet och beräknar att det ska vara åtgärdat imorgon den. Driftstörning med Com Hem.


Comhem driftstörning

Com Hem meddelar att de har märkt en driftstörning. Klicka på frågetecknet. Felet visar sig som avbrott och berör ett flertal kanaler. Do you want to answer? Already a player?


Vi jobbar på att i framtiden även finnas tillgängliga i. Vi upplever just nu en driftstörning som drabbar kunder i Klockarevägen i Nödinge. Felsökning och åtgärd pågår. Be om att få ta del av vårt gruppavtal vid kontakt med Com Hem. Har du frågor om Tv, bredband och . All information och tips på hur du ändrar till digital-tv finns på comhem. Det som ingår i . Störningar hos Comhem.


Comhem driftstörning

Läs mer om händelsen . Tillgång till allt innehåll på våra . Meddelanden om drift - elavbrott, vattenläcka, TV, och liknande. Sök på en adress. Du kan också få aktuell . Observera att vi endast kan redovisa störningar som rör själva fibernätet och inte ev.


Se planerade och pågående driftstörningar. Pågående projekt. Vi bygger fiber för framtiden. Här bygger vi just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.