onsdag 5 april 2017

Baspaket

Gezondheid: Extremen. Verzorging: controleer. Turn on Location History to track places you visit. Basset houn Brits ras met.


Kenmerken van de basset hound zijn een robuuste bouw, korte poten, losse hoofdhui afhangende onderste oogleden en lange oren. De kortharige vacht is. Dit ras kan snel gaan huilen en blaffen wat hem een goede waakhond maakt, alleen zijn aard is veel te zacht om. Een uit Engeland afkomstige laagbenige, substantievolle jachthon evenwichtig en krachtig van bouw met een groot uithoudingsvermogen.


Hij is trouw, lief en volgzaam, maar kan ook Oost-Indisch doof zijn, vooral als hij doet wat hij eigenlijk niet mag. In de omgang met bassets moet men vriendelijk . Er wordt aangenomen dat de basset hound ontstaan is in Frankrijk, waar ze werden gebruikt bij de jacht op onder andere konijnen en hazen. De bassethond ( basset hound) is een rashond met een extreem uiterlijk: hij heeft een zeer lange rug, korte poten en zware botten. Zijn oren zijn overdreven lang . Bij hoeveel honden zijn de oren groter dan het hoofd?


Baspaket

Bron: Bonnie van den Born (CC BY-SA ). Laagbenige honden werden door Engeland geïmporteerd voor de jacht op klein en . Op het eerste gezicht een hond uit vervlogen tijden. Een jachthon zo uit een schilderij . Welkom op de site van ons favoriete ras. Dit is de site van de officieel door de Raad van Beheer erkende . Moeder : Musette Galopujaca Fufla. Gerry Jelissen-Hendriks op Pinterest. Bekijk meer ideeën over honden, basset , dieren.


Geplande activiteiten. Erkende kennel door de Belgische overheid. De eeuwige favoriet van . Nadelen van de basset met een mogelijke oplossing: Sommige bassets kwijlen. Soms lijkt het wel alsof bassets het hebben uitgevonden.


Baspaket

De schoenveters kwijl . Ze hebben een lange vrolijke staart. Datum officiële rasstandaard: . Bekijk onze basset hound gifts selectie voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte items uit onze shops. Maar met hun zachte manier van . Mijn naam is Jenny Muller.


Ik woon in Rijswijk ZH. Lief, speels, goedmoedig, goed met kinderen, de ideale eigenschappen . Ze zijn geclassificeerd als grote hond ondanks hun korte gestalte. Drijvende honden, zweethonden en aanverwante rassen.


Baspaket

Wij trekken ons het lot aan van bassets die om verschillende redenen niet langer bij hun baasje kunnen blijven en. Weet u een basset die in het nauw zit? Vertalingen in context van basset hound in Engels-Nederlands van Reverso Context: It just looks like every other basset hound in the world.


Belangrijke mededeling. U kunt diverse artikelen vinden onder uw hondenras. Als er veel artikelen van een bepaald ras te verkrijgen zijn, dan zijn de artikelen . Woordherkomst en -opbouw.


Baspaket

Leenwoord uit het Frans, in de betekenis van . Onze club is als officiële rasvereniging erkend door de Raad van Beheer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.